Veelgestelde vragen over Implantologie Praktijk Apeldoorn

Hoeveel tandartsen zitten er bij u in de praktijk?

Martin van der Laan is de tandarts-implantoloog bij Implantologie Praktijk Apeldoorn. Bij onze implantologie praktijk werken verder geen tandartsen.

Onze praktijk zit in hetzelfde pand als Wijsman en Koster Tandartsen. In totaal werken er 4 tandartsen in het pand aan de Ketelboetershoek nummer 29.

Ik ben erg tevreden over uw behandeling. Kan ik bij u patiënt worden?

Implantologie Praktijk Apeldoorn is een verwijspraktijk. U kunt hierdoor geen patiënt bij ons worden. Wel zien wij u graag terug mocht er in de toekomst nog een keer een tand of kies verloren gaan.

Is er een wachtlijst voor implantologie?

Implantologie Praktijk Apeldoorn hanteert geen wachtlijst. Wij streven ernaar u op korte termijn te zien voor een intake consult. Indien gewenst kan daarna direct de implantaat behandeling ingepland worden.

Mocht er sprake zijn van een spoedsituatie, doordat uw voortand bijvoorbeeld zeer ongelukkig is afgebroken, kunnen wij u diezelfde week zien voor consult en u vaak die week ook nog behandelen.

Kan ik mijn auto goed parkeren?

Onze praktijk heeft voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur en in de buurt.

Welke verschillende disciplines heeft u in de praktijk?

Implantologie Praktijk Apeldoorn heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van implantologische behandelingen om hiermee de functie en esthetiek van uw gebit te kunnen herstellen. Onze praktijk heeft een nauwe samenwerking met Wijsman en Koster Tandartsen.

Bij Wijsman en Koster Tandartsen wordt de algemene tandheelkunde uitgevoerd. Verder hebben de behandelaren affiniteit met de behandeling van meer complexe gebitssituaties, de behandeling van slijtage van het gebit en esthetische behandelingen.